Followers

Saturday, March 9, 2013

langkawey #part 1

assalamualaikum

sapa semester terakhir? angkat tangannnn yeyyyyy! misi utama semester ni nak enjoy sehabis mungkin. nak happy happy je. yang sedih sedih tu nak buang jauh jauh. kepada awak, sedih binti pilu, tamau dekat dengan saya tau. saya tanak awak pun. tau tauuu

ehem, nama pun duduk utara. kalau tak pegi langkawi memang rugi kn? sebelum ni dok dengar, 'eh kita pegi langkawi', 'eh aku kat langkawi ni', eh itu eh ini. kali ni ye, aku pegi langkawiii haha. first time naik feri bapak ah batak gila. bgoyang goyang atas feri, makin eksited aku *aku sorang eksited muahaha

pegi 3hari dua malam. total semua rm180+ nampak tak jimat? hahahaha. tapi puas sangat-sangat. marilah cuci cuci mata tengok gmbr ktorg, hee. sikit je sebab yang lain tak sedut lagi kat member. nanti hupdate #langkawi part 2*bajet femes plak aku nih muahaha



ini dia tunggangan kami. walawala~




cantik kan laut tu. subhanallah









 makcik ni dia naik satu cable car dgn ktorg. baik sangat heee



bila dah sampai kat atas tu, allah jela yang tau cmna perasaan aku. sumpah aku cuak gila. gayat nak mamposs. nak turun tak sabar sabar. tp bila dah turun, rindu nak ada kat atas tu hahaha.

sekian~

No comments: