Followers

Tuesday, October 16, 2012

T_T

assalamualaikum,

sedih bila fikir ada manusia yang sanggup buat something hanya untuk kepentingan diri sendiri. dan lagi sedih bila manusia yang kita fikirkan tu, kawan kita sendiri. kawan yang lebih dari setahun tempoh perkenalan. yes, sangat sedih T.T

dari hari tu aku dok fikir motif kau buat camtu. kenapa ye? oh kata sorang kawan aku, 'agaknya dia segan kot nak jumpa kau. mungkin dia rasa bersalah' . okay, segan ye? yang awak tu, dah tahu buat salah, amek kesempatan dekat orang, susah sangat ke nak mintak maaf? beb, bukan baru ni ye kau buat camtu. selama ni aku diam je. kali ni sorry la. kau terkejut ye aku buat kau camni? patut dari dulu aku sound bertepek kat kau kan? oh, terasa lagi?

zaman moden sekarang, teknologi canggih berlambak. motif kau bagi surat? motif kau bagi benda tu kat aku pebenda? dalam surat kemain kata itu-ini. tak habis marah aku kat kau hari tu, dah kau buat camni lagi aku marah tahu? mai sini cakap depan-depan aku apa masalah ang. mai sini aku nak dengaq ang nak cakap apa. toksah main lari-lari ah kawan. ang pandai buat salah, lani ang sibuk nak main sorok-sorok plak. what for?

#ang baca blog aku ni? terasa? memang aku tuju kat ang pun.

memang kacau mood aku budak ni. camni ke kawan? tak sangka orang yang aku anggap kawan, sanggup buat aku camni. orang lain yang tak rasa, memang tatau camna aku rasa. lau ampa kena cam aku, kompem ah ampa pun buat camna aku buat. 

enough of this. till then, byee

No comments: