Followers

Thursday, October 18, 2012

nevermind~

assalamualaikum,
salam jumaat semua. pejam celik-pejam celik dah hari jumaat. pejam celik jugak dah pertengahan sem. cepatkan masa berlalu? tak nafikan, sem ni sem paling busy teramat-amat laa. dengan project berlambak-lambak, dengan assignment berkepuk-kepuk, dengan kerja tak tentu masanya, ouuhhhh im too tiredddddd -_-

project pulak semua nak visit company. jenuh la kami ni nak cari company. rupanya bukan senang jugak nak cari company yang ikut selera assignment yang lecturer bagi tu ye. tengok seimbas macam senang. bila dah start, amek kau, company pun nak cari terkedek-kedek lagi. due date lambat lagi tapi kena start awal sebab banyak assignment lain nak kena belai-belai sayang lagi ni. yeahh stress yeahhh~

masing-masing pakat bagi assignment. kata mereka cuti seminggu. memang cuti ni cuti untuk buat assignment ye kawan-kawan. tapelah, berkorban sikit. dah tahun last kan *ayat sedapkan hati +.+

semalam dok pulun la download arena software. punya payah nak download. asyik problem je time install tapi once dah bleh run tu memang rasa nak menyeringai macam langsuir! kenapa la pusat komputer tak provide software ni? dah tau dalam kelas guna software ni. kalau tade assignment, mau nak aku download benda alah ni. download dah berjam, install dah berjam, nak run model memang skejap tapi nak fikir cna nak run tu, tatau laaaaaa~ tape nazzz, mula-mula memang susah. dah tau cmna nanti mesti senang je nak guna software ni. macam spss dulu kan? *positif gila dah ni, hewhew :)

okay, masuk topik best sikit. next week dah cuti, yeyehhhh. cuti khamis tapi isnin dah balik. over kan? yeyehh lagi, haha. bak kata bos aku, 'student ni kalau pasal cuti, memang dorang hero la. tak cuti pun buat cuti sendiri'  okay ayat makan dalam di situ ye, muahaha. tapi apa boleh buat. cuti perlu didahulukan, huahua~

okay la. semangat nak buat assignment sebab semangat nak cuti. boleh? HAHA

till then, byee

No comments: