Followers

Friday, October 5, 2012

a lot

tu dia haihh, kemain banyak sangat agenda minggu ni. sampai terlupa benda-benda yang penting. mana nak cover hat kelas, latihan, eseimen. mana nak luang masa untuk kelas moto-kreta. mana nak keje lagi. huihhh penat toksah cakap ahh...

punya la lama aku amek lesen moto-kreta. dari sem 2 sampai la sem 5. awat? ada sejarah dan kenangan yang tak mampu di ungkap yee, huhu. tabah gila terus kan perjuangan dan akhirnyaaa, 8hb ni la tarikh keramat untuk kelas 3 sem berturut ini, haha. harap sgt lepas jpj ni. waaaa, tak sanggup p blajaq kreta dahhh. doa mintak lulus, lulus, lulusss. aminnn~

hat keja tu, hmm.. bukan nak ckp apa la kan. lau tak keja, punya la bosan kebabeng dok bilik mlanguk sengsorang. dah keja, penat dia mak aiiii. boleh demam. badan dah la memang lemah, aku ni suka cari penyakit kan? tapi tapela, penat-penat pun, bila tang dapat gaji rasa syok gila ahh. rasa puas gila ^,^

sem ni jugak, semua subject agak susah ye eseimen dia. banyak yang kena buat project luar. hm duet lagi di situ ye *so duet gaji memang teramat la berguna untuk aktiviti ini, hewhew. tapi yang syoknya, hampir semua lect sem ni, semua sempoi. tak kesah ampa nak mai kelas ke dak. so kurang la perasaan kalut yang slalunya aku rasa di setiap hujung semester-semester yang lepas *tade paper kena bar, yeyehhh ;) thank you lecturers. i love them :)

ehem, nak selit sikit bab hati. tutttt..
terima kasih awak. terima kasih sebab buat saya sangat-sangat happy. semoga hubungan kita berkekalan till jannah. i love you <3

till then, byee

No comments: