Followers

Sunday, September 30, 2012

no idea

okay again, tarik nafas dulu.....

assignment, assignment, assignment.... kenapa la banyak sangat watak dia ni dalam hidup aku? setiap hari tak lekang dek mata. stress wa stress. dengan perangai aku yang suka mrengek tak habis ni, mau hari-hari dok mrungut tak sudah. agaknya kan, laki aku mesti muak dengan aku kan? eh tapi tadela hari-hari sangat aku mrengek kat dia. geli ah nak rengek-rengek ni. macam tak sesuai je dengan aku yang kasar ni kan. err, kasar-kasar pun, dalam wa tetap lembut okay. senang sentap-mentap itu sudah konpemmm punya, hewhew. 

tapi bila fikir balik kan, adat la kan belajar? memang makanan student la benda-benda ni kan? dah kau tanak hadap, tayah belajar la ye dok? dah keje pun tamau, belajar malas, kau ingat kau anak jutawan? duet bergolek tepi mata ke apa? mimpi la cik kak oiii~

berangan tu sudah tentu. setiap hari tak pernah lepas. ada je aku angankan. tula perempuan... eh ehh, laki pun ada jugak yang suka berangan ni. bukan kaum ktorg je, ada plak tu, berangan kalah kami yang perempuan ni. kelas kau janggg...

'esok-esok dah keje, lain pulak stressnya', ni la kata-kata azimat mama. opss, hari ni tak call mama pun. rindu pulak nak bergosip-gosipan ni, haha. nanti nak request mak mertua yang sporting macam mama bleh tak? hewhew. *berangan mak mertua konon. jumpa mak bapak si dia pun tak berani, muahaha.

okay la, lets we ending it here. dah penat dah taip-taip ni. ni semua sebab stress buat assignment yang aku sniri tak paham nak buat cna dari tadi. uwaaa quite difficult to do T.T *so bebel sini dengan harapan bukak balik assignment tu melimpah-ruah idea. AMIN~

till then, assalamualaikum :)

No comments: