Followers

Thursday, September 27, 2012

its blablabla

kenapa la banyak sangat assignment. lect sem ni semua rajin-rajin agaknya. ke aku yang malas melampau? hm soalan tu.

asal awal sem, kemain tamau ponteng la. tamau tangguh assignment la. macam-macam. baru nak masuk sebulan, kemain lagi lemau. nak pegi kelas jangan cakap la 'rajin' macam mana kan. siap ada buku lagi nak catit berapa kelas dah ponteng. pantang tido je, mula la terbabas kelas itu-ini. what's wrong with me? waaa, bila nak insaf ni? ;{

macam si dia cakap, nanti hujung sem aku la dok mrengek semacam dengan dia. nyesal tak pegi kelas la. nyesal tak buat assignment elok la. tak perform well kat midsem test la. hm nasib la kau dapat aku kn? yang tak tahan boleh mintak jadual kelas aku sem ni, konon nak buat jadual stdy untuk aku. yang tu memang kelakar, sebab aku memang takan ikut jadual. i know my self better, hahaha.

mama plak, relek je. semua aku buat okay je. main game okay, tengok movie okay, tapi hat tak p kelas tu aku takleh gtau dia, hahaha. nanti start radio, telinga saya ni menari-nari dengan girangnya, hoho.

okay la, malas cerita banyak. its movie time, jyeahhhh~~

till then, assalamualaikum :)

No comments: