Followers

Wednesday, February 4, 2015

A year

assalamualaikum..


waaaaaaa its been more than a year! lamanya tak hapdet buku niiii. disebabkan kekangan masa gua yang memang super kaw-kaw busy, maka terjadilah adegan lupa password. masa kejadian, bermacam-macam perasaan gua rasa. memang tahap ingatan aku berada pada tahap yang paling kritis sampai password pun gua boleh tak hingat. what a shameeeee -.-'


alkisah maka tersebutlah kisah.. entah macam mana naluri gua membuak-buak nak merepek kat tempat ni, maka gua usaha segigih-gigihnya cari macam mana nak dapatkan balik blog kesayangan tite nih hahaha. and hereeeeeeee, dapat bukak, yihuuuuuuuu aku lah manusia paling gumbira pada abad ini *jogetjogetcekci kihkihkih



and now, mari aku cerita seringkas-ringkasnya sinopsis cerita aku dari setahun yang lepas sampailah sekarang. status tanam anggur masih aku raih sekarang ni. mungkin aku la manusia yang berjaya merangkul status ini disebabkan tahap kemalasan yang melampau-lampau nak cari keje. ni semua kerja lemak. tolong salahkan lemak-lemak tepu kat badan ni. *gaya macam lemak menggunung kat badan kan ehem ehem hahaha



ye, bukan senang nak cari keje. dapat keje, tempat pulak tak mengizinkan. bermacam-macam faktor yang menghalang. ada hikmah allah *positif. saat dan tika ini, memang minda kena sentiasa positif je. kalau tak, memang haru hm hmmm. jangan sedih, innallaha ma'ana :)



takpe, kau ingat. allah kan ada. kau ingat allah, allah sentiasa dengan kau. ok tu je hapdet utk kali ni. next time rasa nak meroyan, gua cari buku ni hahahaha


nota kaki: jaga diri sayang. jaga mata, jaga hati. semoga allah redha :)



❤ ellina, mnar